onsdag 31. januar 2007

innendørs

Lovet mine lesere et innblikk i hvordan jeg har det hjemme, og ettersom broren min kommer og det derfor er ryddig som fy, og han dessuten gjerne vil vite hvordan det ser ut, her kommer bildespesial 2.

Sånn ser kjøkkenet mitt ut, etter en lang oppvask. Der bildet slutter til høyre befinner kjøleskapet mitt seg, der bildet slutter til venstre en utgangsdør. Og foran kjøleskapet, en baderomsdør.


Dette rommet er et kombirom, her sover en, spiser en, er en. Dette er altså oppholdsrom, lesesal og soverom kombinert. Fungerer egentlig utmerket.

Etter en fin tur på Ikea har jeg dradd med meg hjem en verktøyskasse til å banke og skru i veggen med, noen cdhyller som fikk plass over sengen og viktigst, en nydelig bokhylle. Bildet ble uskarpt uansett hva jeg gjorde, men du ser nesten effekten likevel - bokhyllen endret hele rommet og gjorde det koselig. Hurra for Ikea.

2 kommentarer:

  1. Yay! Du bor koselig, Pellinor^^

    SvarSlett
  2. Jeg bor kjempekoselig. Helt som skreddersydd for meg.

    Og alle som vil og kan er alltid velkommen på te og kake. Skjønt, som det kan spottes på bilder, det er litt trangt om plassen, så mine gjester bør vurdere andre overnattingsmuligheter :)

    SvarSlett