søndag 28. januar 2007

forsinket julegave

Fikk noe vakkert og lite og nøye tilpasset meg for noen dager siden, en fin og forglemt julegave. Enhjørningen i Tønsberg er enda et sted jeg gjerne vil oppsøke en gang i fremtiden, gjerne i selskap med en innfødt - les Annette.

Gaven ser du her,

de to steinene skal etter overtroen bringe meg både hell og lykke, for ikke å snakke om sjelfred, økte kunnskaper, bedre kommunikasjon og mot til å gjøre endringer. Kan en jo alltid ha bruk for.

3 kommentarer:

  1. Ikke det at du har brukt for mer verken kunnskap eller bedre kommunikasjon! om du bedret din kommunikasjon, hadde effekten egentlig slått tilbake å gjort deg skummel. :D

    SvarSlett
  2. Tror vi alle kan slappe godt av, har aldri opplevd at steiner virker negativt. Det hele avhenger selvsagt av min egen plaseboeffekt, og for å være helt ærlig later jeg mest som, når jeg tiltror steiner og urter magiske evner. En deilig lek som ikke kan skade - de er jo magiske og bringer gode ting med seg!

    SvarSlett
  3. dessuten - jeg kan jo ha den i lommen hver gang jeg skriver noe. Du skal se den motvirker skjemmende og pinlige skrivefeil.

    SvarSlett