onsdag 24. januar 2007

Entusiasmos

Da jeg var tretten, ble jeg advart av to eldre jenter på bøllekurs: vel ferdig med videregående begynner du å savne Gym.

De tok grundig feil i ordlyden, gym kommer jeg aldri til å savne. Men helt feil tok de likevel ikke, for etter mange måneder med studentliv har behovet for å bevege seg vokst seg overraskende stort. Jeg lengter etter å trene - hvor sprøtt er ikke det? Og hvor sprøtt er det ikke, når jeg tar min høyst allierte venn gjennom mang en pinefull gymtime med på treningssenter og betaler for å trene?

Det er i sannhet nye tider når to timer på treningssenter virker forlokkende, og stølhet i lemmer og ben dagen etterpå er behagelig. Det er det de fortvilte gymlærerne burde gjort - skrevet oss ut av skolen og inn i studentlivet! Vips, de slappe og motvillige elevene blir tiltakslystne treningsentusiaster. Vi er hensatt til entusiasmos! Det er virkelig helt fantastisk.

2 kommentarer:

  1. Flinke trenings-Pellinor!

    Du- du lese novellen jeg har blogget om i dag- det er link til den på siden min. Kjenner jeg deg rett, vil du like den like godt som jeg gjorde (c;

    SvarSlett
  2. Den var forferdelig, og helt nydelig på samme tid! Takk for kommentaren, hadde nok ikke lest den så raskt uten. Satt på en datasal og gråt nesten. Nå må jeg nok lese mer av damen - men så vondt det gjorde! For ikke å snakke om tittelen, som er fantastisk. Singing my sister down.

    SvarSlett