onsdag 8. august 2007

to uker

og jeg får nytt mobilabonnement om to uker. 21. august skifter jeg fra Tullenor. De har dessverre ikke ringt, men eposten min virker igjen, så jeg ville ikke klart å skjelle dem ut uansett, som jo var planen. De visste det sikkert.

6 kommentarer:

 1. De vet å ordne seg, ja.
  Selv har jeg brukt sintestemmen til Netcom i dag. Ikke det at det hjalp veldig, men å få en trønder til å legge seg flat og beklage opp og ned i mente- ja det er jo alltid litt artig :)

  SvarSlett
 2. Det er absolutt artig, og dessuten sunt,tror jeg. En får ut så mye aggressjon på den måten, heltsikker på at en rasende telefonsamtale med telefonselskaper forlenger livet. Litt skuffet over manglende oppringning - enda et minus ved tullenor. (jeg burde åpenbart hatt nettcom, og forlatt dem i stedet. Trøndere er tross alt spesielt deilig å si "dekk" til.)

  SvarSlett
 3. Sant nok. Levetiden ble nok forøket med minst fem år. Fikk jo latter som bonus. Du skjønner det at den regningen som de påstod at de hadde sendt til meg for en mnd siden har jeg da fått purring på. Men jeg har ikke fått noen regning. Så som beklagelse, så trekker de fra hele 80 øre fra purringen Kan du tenke deg noe så fantastisk? Og at de ikke har overholdt sin del av kontrakten, nei det, det kan jo ikke de noe for.
  Og dessuten, er det i det hele tatt et problem? Bindingstiden går jo ut på tirsdag, så hvorfor i alle dager ringer jeg å klager?
  Akk, kan nesten ikke gjøre annet enn å le av dem.

  SvarSlett
 4. Det er klart en ringer og klager - skaffer seg sikkert en enda lengre regning på grunn av det også - det er jo det som heter å betale for et bedre liv! (er det forresten noe som heter det?)

  Og bindingstiden går ut på tirsdag - hva gjør du da? skal du beholde, eller skaffe deg et polsk /engelsk /dansk i stedet?

  SvarSlett
 5. Tullenor ringte meg då eg bytta. Dei lurte på kvifor.

  - Dra meg baklengs inn i fuglekassa, sa je (nei, men eg burde gjort det), døkk har for pokker itte dekning på hytta mi! (som ligg langt uti øydemarka, det er berre bjønn og mygg uti der.)

  Eg er nøgd med Chess, eg.

  SvarSlett
 6. heldiggrisen deg, som ble oppringt!

  Jeg hører mye bra om Chess, og hvis ikke det var for at jeg følger Henrik ville jeg kanskje våget å kaste meg i deres armer også. Men det våger jeg ikke, jeg kaster meg i armene på onecall i stedet.

  Og vet du? De er til og med så trivelige at en får private eposter av typen "vi er ikke sikker på adressen din, kan du svare til denne eposten og oppklare?" hvilket jeg gjorde, og fikk trivelig svar tilbake. Tror ikke engang det var ferdigredigert svar.

  SvarSlett