fredag 17. august 2007

drømmer om himmelen

Dette er også Gullars, og fantastisk som det meste av den gule fuglen. Jeg blir helt rørt av de sure tonene, og lengter straks mot min kusine, som befinner seg altfor langt vekk og eier en Gullarskassett.

6 kommentarer:

 1. Hehe, Gullars er en hverdagshelt! Visste du forresten at den gule fuglen det siste året har pleid å være med oss i gogofoundation og opptre sammen med oss? Skal se om jeg ikke får lagt en link til et "backstagebilde" av Gullars og meg(jeg har opptil flere, gullars snakker jeg jo med rett som det er, eller dvs. pappaen til gullars da...)
  Link til bilder kommer.....

  SvarSlett
 2. Snakker vi Gullars, eller pappaen til Gullars? For hvis det er det første har dere jo det beste trekkplasteret som finnes, omtrent. Jeg vil gjerne se backstagebilder av den gule helten!

  Og er du ikke enig, NRK (eller hvem det nå er som sitter på dem og har rettigheter og kontakter) burde gi ut hele sullamitten, slik at vi andre også kan se dem? Du som kjenner pappaen, kan ikke du lufte forslaget og fortelle at skal en dømme etter youtube er det absolutt marked for det?

  SvarSlett
 3. Fantastisk. Tårekanalene virker som bare det, og den nevnte kassetten skal finnes og spilles over på CD. Definitivt. Helt klart!

  SvarSlett
 4. Jeg er klar for svenske filmer!

  SvarSlett
 5. En cd? Hurra for moderne teknologi. Da er årets julegaveønske klart - jeg ønsker meg en cd med Gullars og et kafebesøk med deg, Tora. Nåde deg, om du ikke så mye som stikker nesen såvidt innom Bergen i løpet av juleferien.

  Og du er klar, Silje? Da er vi vel klare hele gjengen, da vel? Minn meg på å kjøpe en kakeform, for det trengs når en skal spise epålekake. Hasse&Tage, here we come!

  SvarSlett
 6. http://www.facebook.com/
  photo.php?pid=422744&l=524eb&id=
  702855147

  HER...skulle være en lenke til bilde av den gule fuglen, backstage etter en gogofoundationkonsert i vår,

  SvarSlett