lørdag 29. september 2007

tredje kategori

Når det gjelder denne kategorien, bryr jeg meg ikke om å lage noen forklaring. Det får holde med en introduksjon, samt opplysningen om at de alle er født og oppvokst i Irland, og alle vet hva irsk aksent gjør med en jente.

Glenn Quinn

Jonathan Rhys Meyers

Liam Neeson

Stuart Townsend

Cillian Murphy

7 kommentarer:

 1. Eg veit om eit irsk kvinnfolk som eigentleg burde vori på lista óg. Ho har spelt i film med Cillian, forresten, "Disco Pigs". Elaine Cassidy, heiter 'a. Fantastisk jinte. Og Eg synest at Liam Neeson eit særs, særs godt val. Huhei!

  SvarSlett
 2. Elaine Cassidy? Jeg har stor respekt for dine valg blant damer, og den irske dialekten fungerer hos kvinner og, dette er følgelig en dame jeg skal sjekke ut. Kanskje vi skal argumentere for en søndagskveld med irske filmer?

  Du er forresten tagga selv, om du er interessert. Jeg er i hvertfall uhyre spent på hvem du ville velge, om du skulle velge ti attraktive skikkelser - eventuelt tyve. Hva sier du?

  SvarSlett
 3. du blir nøydd til å definera dette tagge-omgrepet før eg eventuelt gjer noko. men det verkar interessant. tell me?

  SvarSlett
 4. taggetingen er noe sånt som at du får en oppgave, f.eks. "lag en bildeliste over de ti mest attraktive menn du vet" eller "svar på disse femten spørsmålene". Ofte, men ikke alltid, involverer en bloggetagg bilder, fordi det er artig og fordi blogger egner seg godt til å poste bilder. Du finner eksempler på bildetagginger hos meg, for eksempel "svar på disse personlige spørsmålene ved hjelp av bilder" eller denne siste, de ti flotteste menn. I ditt tilfelle går det kanskje an å si de ti mest attraktive menneskene, all den tid du har flere å velge mellom?

  SvarSlett
 5. Ser at jeg har tægga deg før, faktisk. Med nettopp forslaget mitt over, en masse spørsmål som du besvarer med bilder. Du finner det her;

  http://pellinor-engeline.blogspot.com/2007/07/picture-of-you-in-my-mind.html

  Og fordi jeg er for lite teknisk, og ikke gidder å lete, må du nok gjøre grovarbeidet med å plukke ut mine bilder og sette inn dine egne selv. Jeg vet ikke hvordan en får bare spørsmålene, nemlig.

  SvarSlett
 6. jaaa, cillian murphy!
  han er best

  SvarSlett
 7. Cillian Murphy er definitivt noe, ja. Ikke nok med at han er søt, hvilket han jo er, men han er videre særdeles spennende. Det kribler i meg, fordi jge ikke klarer å definere hvorfor han er spennende - men interessant er han!

  SvarSlett