torsdag 27. september 2007

første kategori.

Først ut er kategorien "menn som spiller seg hot". I denne kategorien havner menn som ikke burde hatt noen appell til meg i det hele tatt- og som i virkeligheten, som de skuespillerne de er, slett ikke har det, men som likevel, i en eller annen rolle, i en eller annen film eller tvserie, likefullt har klart å gi meg bankende hjerte og rødmende kinn.John Hannah, her som James Hammerton. Mannen er ved første øyenkast ikke akkurat syndig pen, noe som forandrer seg i det øyeblikk han åpner munnen. Egentlig burde John Hannah få plass blant de vakre menn, for stemmen tilhører faktisk ham og ikke James Hammerton, men da det var karakteren hans i Sliding Doors jeg først oppdaget, hvor han elsker Beatles og Monty Python, havner James her. (Ja, jeg har sett både "Carnivale" og "Fire Bryllup...". Ja, han er like hot der.)Dette valget er nok preget av at jeg nylig så "Becoming Jane", og i ettertid hr jeg vært forfulgt av denne mannen. Skjønt, han er kanskje hottest som faunen mr. Tumnus! Her; James McAvoy som Tom Lefroy.

Kyle Mclachlan som Dale Cooper. Mange ting kan sies om spesialagenten, men Silje oppsummerte det meste bra - entusiasmen! Damn good Coffee - and hot!


Samt mannen er tvers gjennom snill.
David Duchovny som Fox Mulder, en gammel svakhet. Sørgelig nok oppsto denne svakheten mens han regjerte xfiles som et råttent lik, noe min beste venninne fikk snusen i. Ingen mann, ikke engang på barneskolen, har fått meg så utledd.Min helt gjennom hele videregående, James Marsters som Spike, her utkledt som Puppetdukke. Dersom mine lesere ønsker et mer flatterende bilde, sjekk ut den virkelige mannen er Her.
9 kommentarer:

 1. Jajajaja? Andre kategori?? Vi venter i spenning....

  Hvorfor er det forresten bare jeg, og ikke du eller ida Sofie som blir anklaga for upolitiske fjollerier og fjortisblogging når vi holder på med de hotte mannfolkene?

  SvarSlett
 2. Si det, si det. I Idas tilfelle er det kanskje snakk om å være ekstremt god på data - hva vet jeg? I mitt tilfelle - ingen mannfolk vil krenke engelen.

  Er Bjarte en seriøs fyr? Jeg trodde han var en kompis av deg eller noe, men ble litt usikker av hans krasse fjortiskommentarer. Sånt sier en ikke i godt selskap.

  SvarSlett
 3. oi! spike, faktisk! samd, han er interessant. spanande. kanskje ikkje hot. hm. men eg liker han. og becoming jane-mannen. definitivt.

  SvarSlett
 4. Åhjo, Spike er selvskreven. Spike som rebell på syttitallet? Spike som kjærlighetssyk hundevalp etter Buffy? Spike som aller best - kynisk morder som vil bevare verden, fordi han liker alle oss som går rundt som Happy Meals på to ben? Definitivt Spike.

  SvarSlett
 5. du får verkeleg sagt det!

  SvarSlett
 6. jeg har fulgt opp denne meme-en:
  http://rodtsentrum.wordpress.com/2007/11/12/top-10-sexy-hunks/

  SvarSlett
 7. Og jeg er hjertens enig med deg! Både Che og Lenin kunne fint fått plass på listen min, for makan til kjekke mannfolk skal en lete lenge etter. Dessuten er det alltid, alltid tiltrekkende med venstreradikalt politisk engasjement og kultstatus.

  SvarSlett
 8. Da mangler jeg bare kultstatusen.

  Jeg trenger disipler, (kan man si akolyter på norsk?), hvor finner jeg sånne?

  www.disiplertilsalgs.no?

  SvarSlett