lørdag 15. september 2007

Fly fra Bialystok.

Ah! Ah, ah, ah! Verden er superfin. Teknologien er vidunderlig. Og oppfinnelsen fly er undervurdert. Gi blanke i alle advarsler om miljøkatastrofer på vei, det er nydelig og herlig å kunne komme seg til og fra Bialystok eller Trondheim når en vil.

For dem som ikke vet det, ligger altså Bialystok i Polen, min kjære kusine bor der og skal studere medisin, og nå frakter likevel to forskjellige fly oss til vårt felles opphavssted Bergen neste uke. Fly - genial oppfinnelse.

8 kommentarer:

 1. Bialystok var eit morosamt ord/bynamn. Og Bergen er neggu ingen dum by å flyga til. Skal du på same fly som Silje og meg?

  SvarSlett
 2. spørs - jeg har mine tvil. Jeg var jo tross alt flere uker senere ute, så billigste og eneste økonomisk mulige alternativet gikk torsdag før fanden får på seg sko. Jeg forlater derfor alle i bartebyen torsdag, og kommer hjem mandag morgen til et like ugudelig tidspunkt. Men vi er jo uansett i fjellbyen samtidig, så kanskje vi kan treffes på kafe en dag? Eventuelt lese litt sammen?

  SvarSlett
 3. då er det nok ikkje med mine fly. mine, faktisk.. Virru værra med på Austen-kinofilm ein gong i helga? må få med silje óg, om ho har tid då. Helene og eg har hug, sjø.

  SvarSlett
 4. (og ja, det er klart me skal treffast!)

  SvarSlett
 5. Bialystok er artig i seg selv, men enda artigere å uttale, l'en uttales som en owv- lyd.
  Jaja, ny ordbok er kjøpt inn i dag, så det er håp.
  Det jeg egentlig skulle si, var at jeg gleder meg kjempemasse til å treffes igjen. Begynner å bli lenge siden nå!

  SvarSlett
 6. Åhja, ja, ja. Dette må jo bare bli en fin tur. Det er lenge siden jeg har sett deg, Tora - og hva angår kino... Kristin, når har jeg noensinne sagt nei til noe som involverer Jane Austen?

  SvarSlett
 7. Det var det eg tenkte. :) Kor lenge skal du vera i Bergen?

  SvarSlett
 8. Blir til mandag morgen, avskyelig tidlig avreise da også. Fire dager, med andre ord.

  Vet du? Jeg gleder meg skikkelig til å hilse på Helene igjen.

  SvarSlett