søndag 9. september 2007

nytt og bedre liv. Startskudd nå.

Demonstrasjon er vel overstått, det samme gjelder besøk, og begge deler gikk strålende. Oslobesøket varmet meg langt, langt inn i sjelen, og det at demonstrasjonen var ferdig var veldig, veldig deilig det også. Endelig legge seg uten dårlig samvittighet for banner som ikke var ferdigmalt, løpiser som ikke var ferdig utdelt, plakater som ikke var ferdig trykket, folk som ikke var oppringt og ikke minst, lekser som ikke var ferdig lest.

Nå som alt dette er over er det tid for å gjøre noe med dette siste, og ettersom valgkampen også er vel overstått i morgen, og jeg allerede har forhåndsstemt Rødt/ RV, har jeg faktisk mulighet til å begynne. I morgen den dag begynner mitt nye og bedre liv, med sunn mat, trening og lange dager på lesesalen.

4 kommentarer:

 1. Jeg liker at du starter nytt&bedre liv samtidig som meg (c;

  SvarSlett
 2. Jeg vet akkurat hva du mener! Det er forunderlig godt å begynne samtidig, og særlig når en kan strekke seg mot flinkiser som deg og Silje.

  SvarSlett
 3. Du trenger jo ikke å overdrive heller, da... BÅDE sunn mat og trening?!?! Er du spinnvill? Holder lenge med en av delene.
  Jeg har forresten forhåndsstemt jeg og. Og jammen klarte jeg ikke å stemme riktig jeg og. Utrolig!

  SvarSlett
 4. Klart du stemte riktig, du tilhører jo vår familie! Her risikerer en jo å bli lynsjet dersom en stemmer noe annet og feil.

  Jeg tror forresten jeg skal revurdere min spise sunt i tillegg, trening holder nok. En sunn sjel i et sunt legeme, er ikke det klisjeen? I så fall går jeg herved for sunn kropp - trening på ntnu - og sunn sjel - kake etterpå.

  SvarSlett