lørdag 12. mai 2007

rcyb Atlanta

disse folkene er jo knall!

I hvert fall slagordene deres, som er nyttige til en hver demo. Og ellers, se den tøffe logoen!

og for øvrig, en oppsummering av demoen som tok alle tankene mine en stund; hurra! Vi ble supermange! Vi var over tusen i Trondheim, 5oo i Oslo og 250 (sies det, jeg går for det høyeste tallet) i Bergen - altså nesten totusen til sammen. Og dette på tre dagers varsel - tenk hva vi kan få til den nittende!

For datoen er dermed satt, den 19. mai skal det igjen demonstreres i trønderske gater, og måtte endelig politimester Marum gå av etter oss. Vi skal så skremme vannet av dem! Frem til da skal jeg naturligvis ta for meg eksamensnotater, all den tid det er under to uker til eksamen og jeg er... hm... litt på etterskudd likevel. Fanken, å være politisk engasjert!

2 kommentarer:

 1. jepp, fanken å være politisk engasjert....ikke for å helle kaldt vann i blodet på noen, men dersom det ikke skjer en utvikling i saken før den 19. , er jeg redd for at det blir færre folk i demo enn sist..., hittil, har respekt gjort tilnærmelsesvis ALT riktig i forhold til å få satt denne saken på dagsorden, det er derfor så utrolig viktig at man nå setter inn trøkket, det er i den neste måneden, kampen blir tapt eller vunnet ser du...hvis man holder medietrykket oppe, og sørger for at rikspolitikere og andre engasjerer seg, DA kanskje er det mulig å få tatt drapsmennene, eller drapsmannen, DA er det mulig å få en offentlig debatt om SEFO, hvis jeg var dere eller var i trondheim, ville jeg brukt alle kreftene på å få en til at NRK kjørte et debattprogram eller tv2 kjørte et debattprogram om denne saken før den 19.mai...lykke til!, og klem!

  SvarSlett
 2. Drapsmennene - de var to som tok kvelertak, etter tur. T. V. er derfor ikke alene med skylden, selv om han har måtte ta støyten offentlig. Og forresten, heter det ikke medskyldig, hvis en har makt til å gripe inn i en drapssituasjon, og med vilje velger å la være?

  Arbeidet fortsetter, vi driver massiv mobilisering, bruker kontaktene vi fikk på den forrige demoen og har dessuten fått stadig flere folk med oss, siste jeg hørte var at også SP og SV støtter vår sak offentlig, samt endel individuelle høyrefolk. Stemningsskiftet som har skjedd innebærer også at det nå er "kult" - det er smart jfr. valget - å ta standpunkt med folk.

  Hva angår pressen, så du KKs innlegg på lørdag? De har vært fullstendig bakpå gjennom hele saken, og nå prøvde de å gjøre opp for seg med en femsiders artikkel med det kuleste ekteparet i Trondheim. Sjekk det ut!

  Mao, ta det med ro - vi ligger ikke på latsiden. Og jeg jobber med den engelske oversettelsen av nettsiden vår.

  SvarSlett