søndag 6. mai 2007

opp av sofaen, folkens.

Tirsdag 8. mai:

Trondheim: demonstrasjon under parolen "Rettferdighet for Obiora - Obiorasaken til retten". Ellers full parolefrihet. Demoen begynner 19.00 på torget, deretter går en samlet til politistasjonen. Møt opp om du er i Trondheim, har noen form for selvrespekt og kaller deg antirasist (og ikke har eksamen.)

Bergen: Demonstrasjon utenfor politistasjonen kl. 18.00. Møt opp om du er i Bergen, har noen form for selvrespekt og kaller deg antirasist (og ikke har eksamen.)

Oslo: Demonstrasjon i Oslo utenfor kl. 16.00. utenfor Justisdepartementet. Møt opp om du er i Oslo eller omkring, har noen form for selvrespekt og kaller deg antirasist (og ikke har eksamen.)

Alvorlig talt, om noen av mine venner er i en av disse byene og likevel velger å bli hjemme i sofaen, blir jeg alvorlig sint. Jeg mener at også om en er uenig i Respekts metoder for å bringe saken ut i lyset, men ellers støtter saken - kom dere opp og ut og gå. Vis rettsystemet, Norge, en død norsknigerianer og hans etterlatte, politiet, vis alle at det dere ønsker at en mulig drapssak skal etterforskes av rettsvesenet, ikke den mulige drapsmannens tidligere kollegaer. Dette er viktig. Opp, opp, folkens.

2 kommentarer:

  1. I Bergen er det IKKE klokken 1600 på torgalmenningen , sånn som du skriver... Det er klokken 1800 utenfor politistasjonen.

    SvarSlett
  2. takk for korrektur, jeg har fått diverse ulike beskjeder. Saken er nå rettet på. Så folkens, politistasjonen kl. seks.

    SvarSlett