fredag 4. mai 2007

kampen fortsetter.

I dag ble saken henlagt, og trass i at vi holdt svært møte i Respekt på torsdag hvor vi sa at akkurat det skulle skje, , ja, trass i at vi hele tiden har vært klar over, ja, nærmest bygget saken vår på at ingenting har skjedd og ingenting ville skje - likevel ble selv vi overrasket over politiets frekkhet. Tatt i betraktning at en økende mengde folk har uttrykt skepsis og ettertrykkelig ønske om at politifolkene skal suspenderes - jeg nevner Trondheim LO, Rødt (riktignok som det eneste politiske partiet) og generelt trønderske folk, slik jeg oppfatter det, jeg ville trodd at trønderpolitiet ble litt skremt av oss og var litt forsiktige. Taktisk sett ville det vært lurt av dem å idømme folkene en bitteliten straff, eller noe i den duren, rett og slett fordi vi da ville blitt vanskeligere å ta. Men neida, politietaten har nettopp bekreftet alt vi har sagt fra dag en, og nå avsier jeg min egen dom.


Stopp Volden

Trond Volden og hans tre kollegaer er skyldige eller medskyldige i drap på Obiora, 7. September 2006. Kampen fortsetter, og er du enig med meg, publiser dette bildet på din eventuelle blogg. Jeg vet godt at det strider imot personvernet, et vern jeg opprinnelig er fullt for, men i dag skulle dommen ha kommet, og den kom ikke. Der finnes mange vitner som forteller om en passiv, syk mann som ble lagt i bakken og tatt ulovlige kvelertak på, med håndjern på og uten sjanse til å forsvare seg, samt et av vitne, en sykepleier som mottok bilen utenfor sykehuset, hvis vitneforklaring motsier politiets forklaringer og til slutt, fire obduksjonsraporter som alle sier det samme. Bevisene er ikke offentliggjort, masse aktuelle vitner har ikke fått forklare seg og de fire har ikke fått noen reaksjoner i det hele tatt. Vi må vise reaksjoner. Oppriktig beklager, Trond Voldens familie, for det dere må gjennom nå - men han er medskyldig i mord, og det må få konsekvenser. Om så bare på internett.

2 kommentarer:

  1. Jeg har lest rapporten fra SEFO, og jeg må si at for meg, som har sett endel politirapporter opp igjennom årene, så stinker hele denne saken.."stinkin to high heaven" som det heter i loudon wainwright sin sang.....det er synd jeg ikke er i trondheim på tirsdagen, men jeg tror nok jeg skal klare å mobilisere noen likevel....

    SvarSlett
  2. gjør ditt beste, vi vil ha masse folk 8. kl. syv. Og ja, saken stinker - du skulle høre Jan Roger fortelle om vitneforklaringene som IKKE kom frem. Om saken er vill i utgangspunktet, blir den nærmest psykotisk av dem.

    SvarSlett