torsdag 17. mai 2007

Brudd på regler og en morsom film

En finner stadig noe interessant på nettet, når en har ti minutter å slå ihjel mens en venter på en rask venn på utorrent og helst vil legge seg. Jeg besøkte min venn Siljes hjemmeside, og oppdaget at hun har fått nye lenker! En fin ting, særlig siden jeg har truffet Siljes nye venner, og de er fine folk. Særlig likte jeg Kristin sin hjemmesiden, så den lurer jeg på om jeg skal linke til. Er det lov, det, i bloggeetikketten? Faktum er at vi kjenner hverandre, men ikke overveldende godt, og bare gjennom Silje. Men jeg liker henne kjempegodt - så er det brudd på alle høflighetens bloggnormer å linke henne?

Tror jeg gjør det, og heller ber om tillatelse etterpå. Dere kjenner det gamle, fine ordspillet.

Og der! Var Mars Attacks ferdig. Det viser seg nemlig at Annette ikke har sett Mars Attacks, og det må vi jo rette opp. Vi snakker tross alt Tim Burton 1996, og uten tvil den morsomste Alienfilmen laget noensinne. Jeg blir nesten fan av Tom Jones, og bare det er en prestasjon! Tror det skal bli en fin avkobling en av de nærmeste dagene, og hvis sex er bra før eksamen må jo nødvendigvis latter være enda bedre?

4 kommentarer:

 1. å! du skriv fine ting om meg!
  no vart eg glad langt inn i beingrinda. ordentleg godt med slike gode kjenningar. som deg.
  og silje er ikkje akkurat den verste å kjenne noko gjennom. tvert om.

  SvarSlett
 2. Så sant, så sant - Silje er et fint bekjentskap på alle måter. Og fint at du ble glad, det ble jeg glad for!

  Fin ting å møtes på Dragvoll og deretter treffes her. Nettet er en koselig møteplass, i grunnen. Jeg synes allerede kjenner deg bedre, bare fordi vi har truffet hverandre her :)

  SvarSlett
 3. Ja visst!
  Nettveven er ein fin vev ;)
  Eg har tenkt å slå meg med på fleire filmkveldar til hausten, så då er sjansen til stades for at vi blir endå betre kjend.
  :)

  SvarSlett
 4. Blir du med på filmkvelder? Det høres ut som en knallting. For når sant skal sies, jeg har lurt på hvorfor du aldri ble med! Du passer ypperlig inn.

  SvarSlett