tirsdag 22. mai 2007

Den beste noensinne

Åå. Menneskene er så fine. I dag er en fin, fin dag.

For i dag ble en tyve år, og ettersom eksamen påfølger i tett rekkefølge var planen å holde seg strengt til pensum i dag. Alle mine kjære er stort sett informert over at jeg er stresset og eksamensfokusert, og at masse gaver og gratulasjoner nok vil være hyggelige, men distraherende elementer. Jeg er bedt alle om å vente en dag eller to, for så å ta igjen med renter - og ingen har hørt på meg. For å si som sant er, telefonen har nesten ikke stått stille, nesten alle har ringt eller kontaktet meg, og det har vært overraskende trivelig. Jeg er så glad i alle sammen!

Men bortsett fra penger som har trillet inn på kontoen min i en jevn strøm, hvilket er en glimrende ting all den tid jeg kan drukne eksamensnerver i brus og frukt, og likevel ha penger til Samvirkerlagets cd og en bergenstur etterpå, bortsett fra dette har dagen vært befriende fri for innpakkede gaver. Bortsatt fra en. Denne ene er grunnen til at jeg blogger i dag, selv om jeg virkelig ikke skulle gjøre annet enn å lese til eksamen - det er bare at dette ikke kan vente. Jeg har nemlig en venn som virkelig ikke bryr seg om mine forsikringer om eksamenslesing og fokus. En venn kjenner meg godt nok til å trekke meg ut fra biblioteket etter ni timers sammenhengende lesing og kollokvie, en venn som til og med makter å trekke solen frem fra skyene på ordentlig og deretter gi meg en god latter og søt sentimental mimring. Og til slutt, når jeg skal hjem for å lese mer, da forærer hun meg den kanskje beste gaven noensinne. Takk, Silje.


Er den ikke nydelig?

8 kommentarer:

 1. JO! :)
  du må seia ifrå når du har kommi opp med eit fint namn til kjekkasen.
  og lykke til med eksamenar, gratulerer med dagen, gåvene, sola og silje.

  SvarSlett
 2. Takk for alt sammen. Nå som eksamen er over og den gikk fint, er jeg ganske på god vei opp i skyene, trøtt inn til margen og veldig, veldig glad. Og jeg fikk en pakke til i posten, en konvolutt full av te fra kusinen min! Er virkelig ikke hele verden ganske kul?

  Og fingertuppene mine gjør vondt.

  SvarSlett
 3. Masse grattis på etterskudd:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med overskudd til deg!!! Litt større pakke venter når du kommer til Bergen!!!!
  Deilig å være ferdig med eksamen?
  Jeg kom opp i 3MX... er ikke jeg bare heldig?

  SvarSlett
 5. Det er virkelig tidenes flaks. Men du er snart ferdig, og ja; det er fantastisk at eksamen er over! Sukke tungt av lettelse og trøtthet.

  Og takk for te - jeg luktet på konvolutten, undret meg, åpnet og brast ut i stort glis! Fakta den beste poseteen som har vært innom denne hybelen, og hei, jeg går under kallenavnet tedronning, så det skulle si sitt.

  SvarSlett
 6. Jeg ser at kusine Tora har produsert min bamses rake motsetning, og at begge nå er i din forvaring som tjueårsdagsgave. Det understreker virkelig dens poeng. ;-)

  SvarSlett
 7. Så absolutt. Jeg er ganske kry over å få to hjemmesydde bamser til 20årsdagen, det forebygger en eventuell kommende krise. Tenkte jeg skulle skrive en egen post om det også, hvis jeg bare klarer å få nett på min egen maskin. (som du ser, jeg kidnapper Kristian sin mens han sover.)

  Jeg er forskrekkelig glad i min kusine, og veldig stolt av hennes strikkeogsykunnskaper, og det er ingen tvil om at bamsen i rosa og med spisse ører er verdt gull. men når sant skal sies - jeg er over måte sjarmert av en grønn bamse full av tskjorte, så den vinner fremdeles.

  - Ellinor

  SvarSlett