søndag 11. mars 2007

rollebytte

Hurra! Vår verste foreleser forsvinner dette semesteret, altså kan han ikke lengre kvele episke storverker eller gjøre kjedelige poetikktekster drepende kjedelige. I hans sted kommer en ukjent dame, vi får se hva hun har å by på.

Dessuten, med dette rollebyttet er det nå kjønnslig balanse mellom foreleserne våre, vi har gått fra full mannsdominanse til balanse på to tre måneder. Ikke verst.

6 kommentarer:

 1. Jeg oppdaget noe i går. Jeg nyter ikke bøker på samme måte lenger. Jeg har blitt så altfor bevisst på at bøker har en forfatter. For eksempel legger jeg merke til at alle "stemmene" i en bok går i samme mønster, fordi de egentlig er skrevet av én person alle sammen, eller jeg biter meg merke i forfattere som skal beskrive gamledager og tenker "hva vet de egentlig om denne perioden, og ville et menneske fra da brukt disse ordene?". Jeg håper det går over og at det ikke er studiet sin skyld.

  SvarSlett
 2. hm, dette er et problem som må tas opp til alvorlig diskusjon. Det var en gang en musikkfyr som advarte meg mot det der. Riktignok snakket han om musikk, men han sa at en av farene ved å bli veldig flink til å analysere noe du er glad i, er at du blir analytiker på heltid. Og det er vel omtrent det som skjer her.

  Du skal se det finnes en løsning, vi har mange år på oss.

  SvarSlett
 3. Og foreleseren var flott, forresten!

  SvarSlett
 4. Foreleser er herlig, men som alle mine kommentarer kan vel ikke denne postes heller, sukk

  SvarSlett
 5. Av en eller annen grunn funker det:)

  SvarSlett