lørdag 10. mars 2007

Det nye navnet

Det Nye Partiet heter ikke Det Nye Partiet lengre. Det heter heller ikke Rød Valgallianse, Arbeidernes KommunistParti eller Rød Ungdom heller. Det heter Rødt.

Det er vel ikke historiens beste navn på et parti, men så vidt jeg forstår kunne det vært langt verre. Her i Trondheim har en altså nesten konsekvent kalt oss Det Nye Partiet, forkortet DNP - jeg er oppriktig glad vi kan kalle oss noe annet nå. Og jeg har hørt andre navneforslag, deriblant "rødrev" - folkens, jeg gikk på en SFOavdeling kalt Rødrev og ble sendt hjem derfra med hjernerystelse. Jeg er glad jeg ikke skal stemme på noe sånt.

Det ble altså rødt.

2 kommentarer:

 1. Jeg foreslår rett og slett "regjeringspartiet" Så kan domenenavnet www.regjeringspartiet.no som jeg har registrert brukes til noe fornuftig. Og i debatter o.l. kan man si at "det er VI som er regjeringspartiet"
  Vurderer sterkt å registrere domenenavnet "oposisjonen.no" også.... Hmm, da har man liksom hele feltet.....

  SvarSlett
 2. redd det Store Møtet allerede er avholdt, og den Store Avstemningen allerede er gjort. Og etter hva jeg hører (Jeg har private kontakter internt i vårt internettutvalg) er en i besittelse av omtrent alle mulige former for domenenavn. Ellers takk for tilbudet!

  Det omtalte nettutvalget, som stort sett består av herlige mennesker, har endt opp med noe sånt som rødt.no.

  Enklere blir det vel ikke.

  SvarSlett