torsdag 28. februar 2008

poppin' pussies

I dag kan adressa melde fra at på stokmo klokken syv i kveld vil det finne sted et åpent folkemøte i regi av en katteeier. Saken er nemlig den at det de siste par månedene har forsvunnet langt flere katter enn vanlig. De er borte vekk, og skjønt en har lett i grøftekanter etter kadavre, finner en ingenting. Ingen kattelik, ingen katter - de er sporløst forsvunnet! Dette er et mysterium verdig Poirot eller Mrs. Marple selv, men jeg tror jeg vet løsningen på årets påskekrim. Jeg skal vedde på at det nettopp er åpnet en paikafè på Stjordal.

"And no wonder with the price of meat
what it is
when you get it.
Never thought I'd live to see the day.
Men'd think it was a treat
findin' poor
animals
what are dyin' in the street.
Mrs. Mooney has a pie shop.
Does a business, but I notice something weird.
Lately, all her neighbors cats have disappeared.
Have to hand it to her!
What I calls,
enterprise!
Poppin' pussies into pies!"

3 kommentarer:

  1. Du burde skamme deg Ellinor, dette er alvorlige saker! Hahaha eller ikke! Lurer på hvordan pusepai smakker...

    SvarSlett
  2. Fine, fine filmen. Der sa du det. Fine, fine musikken, fantastiske skuespillet og fine, fine damen som tar turen innom her for å kommentere!

    Og ja, Sunniva, du har egentlig rett. En burde kanskje ikke spøke med tap av katter, og tro meg, jeg vet veldig godt hvordan det er å miste katten sin. Men om Adressa presterer å skrive en sånn artikkel, nettopp som Mrs. Lovett synger sine klager om Mrs. Mooney på kinolerretene - hvordan kan en la være? Poppin pussies into pies, jente!

    SvarSlett