fredag 1. januar 2010

Forsett

Alle overlevde 2009. Et nytt tiår er begynt, og jeg har planer for det nye tiåret, store planer! Det nye tiåret begynner i år, og jeg har planer.
I år har jeg to helt konkrete nyttårsforsett. Jeg tenkte jeg skulle dele dem med dere, og deretter skal jeg se om vi kan følge opp forsettene mine. For det første skal jeg skaffe meg den hverdagen jeg har snakket om. For det andre skal jeg fortsette det møysommelige arbeidet det er å grave seg selv frem. Jeg skal grave ut meg selv, se meg selv i speilet og bli glad i den som ser tilbake.

Det er to enorme nyttårsforsett i år. De kommer til å være vanskelige å gjennomføre. For første gang på lenge er det også forsett jeg kommer til å gå virkelig inn for. De fleste forsett er velmente, forhåpninger for fremtiden, og sørgelig ofte er forsettene tilrettelagt slik at en innerst inne vet at de ikke vil gjennomføres. Dette er ikke forsett om å slutte å røyke, begynne å trene, drikke mer te - dette er forslag som krever daglig konsentrasjon og jevnlig pleie i hverdagen - men jeg tror det skal gå. Jeg tror jeg kan, og det er uansett et forsett å prøve.

Har du planer for det neste tiåret?

2 kommentarer:

  1. Spennende nyttårsforsett, lykke til !

    SvarSlett
  2. Takk for det! Vi får se hvordan det går, jeg kan nok trenge lykkeønskninger.

    SvarSlett