torsdag 21. januar 2010

Jeg beklager

at jeg ikke blogger denne helgen, det er fordi jeg er i Sverige og har tenkt å fokusere på mine øvrige interesser - lillesøsken og barnelitteratur. Det kommer mer om sistnevnte senere. Enn så lenge får dere nøye dere med en annen, som har litt andre interesser enn jeg har.


6 kommentarer:

 1. Studerer du i Sverige nå ? Så gøy da !

  SvarSlett
 2. Sverige? Absolutt ikke! Når den tid kommer, om den tid kommer, da får du nok høre om det i mer utdypende ordelag. Neida, Sverige denne gang innebar en skiferie til Åre. Meg på skiferie, hvem skulle tro det?

  SvarSlett
 3. Heia! Jeg er tilhenger av at du gjør det du har mest lyst til! Yay og trippel-yay!

  SvarSlett
 4. Nei, jeg hadde nok aldri gjettet at du var på SKIFERIE der... :-)

  SvarSlett
 5. So gildt at du er på skidferie, frøken fräken! Eg skal ikkje eggja deg til å skriva eit innlegg um skidor - dersom du ikkje hev brennande lyst sjølv - men eg gled meg til å lesa um barnebøkene.

  Ja, medan eg er i barneboksiget, takk for boki som låg på lesesalspulten min då eg kom inn dit sist. Eg skal laga rom til å lesa henne i helgi. For eg gled meg, og vil ha tid til å njota.


  -kf

  SvarSlett
 6. Janosch er nytelse. Og så kan vi jo filurere på lørdag?

  Og Virrvarr - du er jo ett av de menneskene i verden som faktisk kan forstå fullt ut hvor fantastisk Michael Ende, Astrid Lindgren, Tove Jansson, vivi Edström!! er. Jeg legger opp Momo eller kampen om tiden! Bröderna Lejonhjärta! Det osynliga barnet! Fantastiske analyser av Mio min Mio! det er vidunderlig. Intet mindre. Sannsynligvis kommer en lengre post om alt jeg vil skrive om. Jeg er så glad i deg, vet du det?

  Og ja, jeg var på skiferie, dog uten ski. Jeg åpner mine horisonter, må vite!

  SvarSlett