onsdag 27. mai 2009

det jeg vil forby i kveld

En siste ting før jeg synker ned i uvitende dvale, først i form av tanketomme gjøremål og deretter drømmeløs søvn; jeg har oppdaget noe som burde bannlyses. I rommet over mitt ligger nemlig et barneværelse, har jeg fått forklart fra husverten, og så sannelig tror jeg på dem. Den siste halve timen har nemlig et eller annet vesen spilt SuperTrouper med ABBA - på blokkfløyte. På repeat. Det skulle faktisk ikke vært lov. Takk og lov for øretelefoner.

6 kommentarer:

 1. Gratulerer med ferdig innlevert eksamen! Dette gikk nok kjempebra! Klem.

  SvarSlett
 2. Det er lærernes skyld. Hjemmelekse!

  SvarSlett
 3. At du faktisk er i stand til å kjenne igjen hva vedkommende spiller på _blokkfløyte_ er vel i seg selv ganske imponerende. Over meg tror jeg holder til en middels stor dyrehage. Men jeg veit ikke. har ikke turt å sjekke.

  SvarSlett
 4. det går ikke AN å spille "super trouper" på blokkfløyte! No way....

  SvarSlett
 5. Underholdning i det Tredje Riket.

  SvarSlett
 6. Tro du meg, det var ikke vanskelig å gjenkjenne hva de spilte. Det er temmelig lytt på vei ned, og jeg hører aldri at de bråker - bare at de spiller. Jeg ville foretrukket elefanter.

  Og jo, Atle, det er gjennomførbart. Dessverre. Det burde definitivt ikke være lovlig. En burde kunne konfiskere alle blokkfløyter.

  Lærerne! Jeg husker at de tvang meg gjennom blokkfløytetimer, og jeg tenker med sympati på foreldrene mine i den perioden. Men har de virkelig ikke sluttet å terrorisere folk? Og får de virkelig spille ABBA? Jeg måtte spille sanger på tre noter. Kanskje de har en kreativ lærer.

  Min kjæreste Mudjahid; haha! ja. Virkelig. Og hadde jeg hatt kursiv skulle jeg skrevet alt dette i kursiv.

  SvarSlett