fredag 7. november 2008

Engelen reklamerer

Jeg har vanligvis problemer med rene reklame.for.seg.selvposter, for de er så inderlig kjedelige. Enten du som leser er innom på snarvisitt, du svinger innom her fordi du kjenner den levende forfatteren og hun har sagt at hun har skrevet eller du er sendt videre hit fra et annet sted i den store bloggverdenen, uansett er du som leser ikke veldig interessert i reklame.for.seg.selv. Det er tross alt morsommere å lese en post hvor jeg faktisk har noe på hjertet.

Nuvel. Lothiane med det pene navnet liker både skotsk poesi og fin musikk, og hun leser Tordenbloggens tordenbloggkonkurranse, som går ut på å plukke ut en blogg. Derfor bedriver akkurat nå engelen på nederste trinn reklame for seg selv, trass i at det er kjedelig. Folkens, noen har nominert meg til kvalifiseringsrunde! Jeg ble så glad, så glad at jeg ble nesten paff. Dette har, meg bekjent, aldri hendt før, men det kjentes godt.
Jeg ville vært elendig til å lage reklame. Den skal være så subtil, ikke sant? Og subtilt får jeg bare til i svært sosiale relasjoner. Her og nå tror jeg mer på direkte tilnærming. Dette er det jeg vil frem til:

1. (stem på meg, da vel. Jeg ville bli så glad om jeg kom med blant de 24 første.)

2. Les flere blogger som linkes fra hammerfyren. Og da ikke nødvendigvis bare andre kvalikkrunde, men også første runde og de som allerede er håndplukket - dere finner perler!

Helst ville jeg ha fortsatt med noe spennende og nytt, men jeg har ikke tid -jeg skal lese inn lydbøker i stedet. Noe må dere likevel få, så for at dette ikke skal bli det kjedelige innlegget det kunne blitt, henviser jeg dere til meg selv. Skal en først reklamere for seg selv, kan en vel kaste opp noen av de bedre innleggene? som når...

...jeg prøver å være selvironisk;
Et ambisiøst prosjekt

... eller post nr. to, om å få viljen sin:
En milepæl

...eller den første posten om magi, forbigått i stillhet:
magi, vennskap og tilbakevendende bøker

...eller om å bli fanget av de to under:
om Dylan og kjærlighet

...eller når jeg dusjer i manisk humør, og kommer opp med;
Edderkoppenes opprinnelse

Vær så god.

7 kommentarer:

 1. Så fin reklamepost du har laget! Jeg burde vel gjort noe sånt selv.. laget en "best of"-sak, men jeg synes det er litt vanskelig. Dessuten kom det så brått på meg, og jeg hadde ikke tid i dag. Men en annen dag.. ja... :)

  Kjempehyggelig å oppdage deg! Det er det jeg liker aller best med Tordenbloggen. Den gir deg glitrende nye oppdagelser, hvis du bare lar deg lokke til å klikke på ukjente linker. :)

  Lykke til, håper du får mange stemmer! :D

  SvarSlett
 2. Har gjort min plikt og stemt på deg ! :-) Lykke til !

  SvarSlett
 3. har selvsagt stemt på deg :)

  SvarSlett
 4. Takk, mennesker! Takk! Jeg ble altså veldig, veldig glad - føler meg aldeles inne i den store varmen. Mmmm.

  Og Lothiane; jeg vet ikke helt om dette er en best of, da vet jeg om flere innlegg som fortjener større publisitet. Men de er jo gjerne lest av folk som besøker meg jevnlig, så jeg måtte grave litt bakover, til mer interessante steder. Og hva angår deg, tror jeg ikke du behøvde reklame, du klatret opp uansett. Gratulerer:)

  SvarSlett
 5. Du fikk min stemme i dag :-)
  Oppdaget deg også under nomineringen. Lykke til videre :-)

  SvarSlett
 6. Jeg fikk ikke stemt på Ellinoren fordi de hadde stengt stemmingen.

  Superteit!

  SvarSlett
 7. Takk! Og en stemme i teorien er like bra som en stemme i praksis. Jeg er uansett så glad for å ha deg tilbake på nett :)

  SvarSlett