onsdag 5. november 2008

my love is like a melodie

For en tid tilbake var en av mine fineste venner i Skottland. Fra Skottland sendte hun et postkort til en annen av mine fineste venner, og på baksiden skrev hun av et lite stykke av et fantastisk vakkert dikt, skrevet av hvem andre enn Skottlands hovedpoet? Så mens vi nå er innom Bob Dylan, inspirasjonskilder, gode låtskrivere og de mest fantastiske sangene i verden - jeg fant noe fantastisk nå i natt. Det gjør ingenting at jeg er søvnløs igjen, eller at morgendagen truer med lange arbeidstimer, jeg er bare lykkelig. Dette er en sang jeg har lett etter i nærmere fire år, en sang jeg bare har på kassett (et heller upraktisk medium nå til dags) og som er nr. to på listen over de vakreste kjærlighetssanger noen gang skrevet. Bob Dylan ramser forfatteren opp som sin største inspirasjonskilde, og denne sangen som det flotteste av alt. Jeg ber dere, ha tålmodighet og last denne ned. Dette er det flotteste mannskoret jeg vet i hele verden, dette er en gitar som gir meg frysninger og strykere av en annen verden, og dette er Five Hand Reel som synger Robert Burns "My love is like a red, red rose". Dere finner ikke noe vakrere, kanskje bortsett fra på baksiden av et postkort fra Skottland.

 1. my love is like a red red rose
  That’s newly sprung in June
  O my love is like a melodie
  Thats sweetly play’d in tune
  As fair art thou, my bonnie lass,
  So deep in love am I
  And I will love thee still, my dear,
  Till aP the seas gang dry.
 2. Till a' the seas gang dry, my dear
  Till a' the seas gang dry,
  And
  I will love thee still, my dear,
  Till a' the seas gang dry
Og her med verdens kjedeligste youtubevideo:


4 kommentarer:

 1. Så nydelig!!!

  Tusen takk, nå går sangen på repeat her. Fuggærn min begynner å bli gal av det, tror jeg, men den får bare tåle det... sangen er så fin!

  Også Robert Burns da, fine mannen. :)

  Og alt dette takket være Tordenbloggen. :)

  SvarSlett
 2. Akkurat! Dette er en perle, og jeg har ikke for mitt bare liv forstått hvorfor den ikke har florert på ulovlige piratkopisider i årevis. Nå finnes den, i det minste, og alt på grunn av Bob Dylan.

  Og så spennende, at jeg er på tordenbloggen! Selv takk, som får meg til å stikke hodet ut av hulen et øyeblikk :)

  SvarSlett
 3. Mycket nydelig sang.

  Takk som deler ;)

  SvarSlett
 4. Mycket bra.

  Og nå finnes på pirate bay også, i mptreformat. .

  SvarSlett