onsdag 5. desember 2007

kafeliv


En bruker gjerne endel tid på biblioteket som student, og I Bergen finnes det fineste biblioteket jeg vet, i et stort steinbygg midt i sentrum hvor veggene selv ånder av kunnskap, og det finnes små og kloke sitater om poesi langs trappen.
I Trondheim er bygget moderne og stivt, men det har dog sine lysglimt som selv hjembyen må se langt etter. Et av disse lysglimtene er bibliotekskafeen, med de største, beste (og dyreste) kanelbollene i byen, og ikke minst med det kuleste navnet på noen kafe noensinne.

7 kommentarer:

 1. Til sammenligning. Jeg har også en fin bibliotek-cafe, med et flott navn og mye bedre åpningstider:

  http://picasaweb.google.com/slangseth/BerkeleyIBilder/photo#5138383295294416994

  SvarSlett
 2. Den var tøff, den! Og den er åpen fra halv sju på morgenen til to om natta? Det er jo muligheter for å bo der - tenk å bo på en bokkafe! En burde gjøre saken til en megakapitalistisk kafekjede og dermed ødelegge hele det herlige navnet, men også sørge for at vi fikk et par av dem i Norge også.

  SvarSlett
 3. Ok, både Sigurd og Engeline- Propagandakanalen skriker etter påfyll!

  SvarSlett
 4. Trondheim har altså tidvis mye ålreit å by på. Denne bloggen er også ålreit, men jeg oppdaga til min store forferdelse at du ikke linker til Den røde tumleplassen!

  SvarSlett
 5. Takk, Brage, nå ble jeg glad! Men du har rett, jeg har glemt å linke til deg, og det må straks fikses på. Det er en glipp, intet annet.

  Og Arnfinn, du har aldri så rett. Jeg bøyer hodet i skam. Men merkelig nok er det så mye lettere å skrive tullball her, propagandakanalen fortjener gode innlegg.

  Gi meg en uke, så kommer det. Da er den siste eksamenen overstått for i år, og jeg kan skrive opp og ned om marxistisk litteraturteori.

  SvarSlett
 6. Opsideisis, klarer ikke en gang lukke min egen html. Jeg prøver igjen:

  Hei! Tenkte jeg skulle utdype kommentarløsningen min her:
  Jeg bruker haloscan, som fungerer som bare det sammen med Blogger. Problemet er at da vil ikke de tidligere kommentarene dine via blogger være synlige via bloggen - de forsvinner ikke, men linken erstatter den gamle blogger-kommentar-linken. (Med mindre du leker med html-en, kom jeg plutselig på. Hvis man lar den stå i tillegg? For man vil jo ha all tidligere skryt og kommentarer!)

  Den kan være litt tricky å installere, du må kunne et minimum med html, men jeg kan godt hjelpe til, eller så trenger du bare et passelig nerdete menneske i din omgangskrets.

  Lykke til da!

  SvarSlett
 7. takk, takk!

  jeg kan sørgelig lite oim html, men jeg har da nok nerder i min omgangskrets til at det skal løse seg likevel :)

  SvarSlett