fredag 21. desember 2007

streik!

Det blir sporadisk blogging om dagen, og jeg skylder i hovedsak på to ting. Delvis har julestresset tatt meg igjen i år også, enda jeg hvert år sverger at jeg skal utkonkurrere vedkommende. Dagene mine går derfor opp i gavehandel, gaveinnpakking og ikke minst julekakebaking (jeg baker syv sorter hvert år, det bringer julehell og lykke. Sårt tiltrengt.

Men at jeg er fraværende skyldes mer enn denne årlige lysfeiringen, det er nemlig også et spørsmål om annet fravær. Den fantastiske ruteren som skulle sikre oss trådløst nettverk og derfor meg uhemmet tilgang til både streaming av dårlige tvserier og grenseløs selvdyrkelse på bloggveven, den mener den får for lite i lønn og har bestemt seg for å streike. Den virker altså ikke. Det eneste som virker er en ledning som for det meste er opptatt andre steder, med andre ord er nettilgangen fraværende den med, og da blir straks skriblerier uten mål og mening litt vanskeligere.

Og det er vanskelig å motivere seg til å skrive noe som helst med alt julekaoset, særlig fordi jeg har en pressende følelse av at jeg burde spre litt propaganda på kanalen... det får vente til etter bryllupet. I morgen skal jeg nemlig i bryllup til en gammel, kjær venninne som pleide å få tankene mine til å fly høyere enn noen, den første til å dele et vennskapssmykke med meg (og det betyr en del) og den første til å lære meg at religion er noe mer enn søndagstortur. En annen gang skal jeg fortelle om den gangen hun ga meg det vennskapssmykket, eller kanskje jeg skal fortelle om den gangen vi var tolv og la ut kompliserte teorier om andre menneskers maskebruk til hverdag og fest, men det får bli en annen gang. I dag vil jeg bare lese, og ikke en gang på nett, men i gammeldagse bøker.

3 kommentarer:

 1. Vi har vel egentlig visst det hele tiden, eller iallefall regnet det som den mest sannsynlige muligheten, at henleggelsen kom, og at den kom på et tidspunkt som gjør det nærmest umulig å få mobilisert til bred folkelig motstand mot denne skammelige henleggelsen.
  Men det er nå det gjelder folkens. Bruke romjulen godt, og tenke kreativt i forhold til hvordan man skal hindre at denne saken blir glemt.

  SvarSlett
 2. Jaha ja.......windows vista lever sitt eget liv ser det ut som.....er ikke bare trådløse rutere som lager krøll og faenskap, nå begynner den bærbare pcen her å poste kommentarer for meg også....heh....ovenstående kommentar postet jeg, etter MYE om og men, på leftpunchbloggen....for et døgn siden....

  SvarSlett
 3. Alt er vistas feil. Hvorfor følger du ikke Ida Virrvarrs råd om linux? du som har datakyndige mennesker i din omkrets og alt?

  SvarSlett