lørdag 31. juli 2010

Hvil i fred, lille linux nummer to

Kjære blogg, du er neglisjert. Men hva skal en stakkers blogger gjøre, når datamaskin nummer to, den søte, lille, blå maskinen oppkalt etter Neville Longbottom, uventet avlider en stille død? Plutselig sitter hun der, denne stakkers bloggeren, og hun er uten datamaskin, og uten internett, og uten selv de mest basale hjelpemidler! Hun er taus som graven!
Sommeren kryper seg storslått frem for meg. Den gyldne sommerfuglen holdt det den lovet. Jeg er sommerbrun og håret mitt har gyldne striper, jeg har sett Belle & Sebastian live, jeg har spist reker og jeg har badet i kaldt sjøvann. Jeg har produsert noveller og skrevet ut en dagbok. Jeg har drømt metafiktive drømmer om venners litterære karrierer, og i går ble jeg opptatt som masterstudent. Dette er en sommer utenom det vanlige. Det eneste jeg ikke har gjort, er å oppdatere bloggen, og det skyldes altså den avlidne datamaskinen.

5 kommentarer:

 1. Belle og Sebastian live? Jeg er misunnelig :D Godt å se litt tekst her igjen!

  SvarSlett
 2. Masterstudent, stilig det !

  SvarSlett
 3. De fleste avdøde datamaskiner kan jo vekkes opp igjen, eller for å si med Jokke(som IKKE kan vekkes opp igjen), "alt kan repareres"

  Kanskje den kan gjenoppstå som en lazarus, eller føniks?

  SvarSlett
 4. Ja, det var fint å høyra (lesa?) frå deg att! Jamvel om det var leitt med den maskina... Samstundes er det mykje fint du fær frigjort tid til, når elektronikken streikar. Reker og sol i håret, til dømes :)

  SvarSlett
 5. Belle & Sebastian live! Oh yes. Jeg har gledet meg en ikke liten evighet, og vips, der sto de på scenen, Stuart i storform. Nå venter jeg på neste album.

  Erna - jeg er masterstudent!! Jiiii! Jeg er med andre ord herved profesjonell bachelor. Og nå kan jeg lese barnelitteratur av hjertens lyst, og kalle det fag.

  Atle - denne maskinen tror jeg er død. Det kjører nemlig fint, det er bare det at skjermen er svart som et sort hull - jeg tror den er en tapt sak. Når det er sagt, det er en siste løsning som ikke er prøvd ut enda: Min venn Terje skal koble til en ekstern skjerm og se hva som skjer. Fortsettelse følger.

  Kristin! Du er på Dragvoll, er du ikke? Per Esben og Sverre er invitert på scones torsdag eller fredag. Du er invitert du også.

  SvarSlett