torsdag 13. august 2009

sensommersnop for doktorentusiaster

Åh, kjære. Når ord sitter fast i halsen og en helst vil spille musikk, er youtube fantastisk. Jeg hadde tenkt å fortelle dere om den metafiktive Bollywoodfilmen under, men så ramlet jeg over fenomenet trock, og falt pladask.

Trock er, for dem som ikke vet det, inspirert av wrock - Harry Potterinspirert Wizard Rock. Trock er dermed Dr. Whoinspirert Time Lord rock. Det ryktes at John Barrowman var først ute med en omskriving av en musikallåt, hvilket høres rimelig ut John Barrowmans karakter tatt i betraktning, men nå er altså Chameleon Circuit ute med et debutalbum bestående utelukkende av trock. Chameleon Circuit består av en gruppe britiske unge menn med stor sans for humor, og en stor, stor entusiasme rettet mot alt Dr. Who. Jeg elsker referanser, og jeg elsker interne kommentarer. Navnet på gruppen er hentet fra Tardisinteriøret, og "an Awful lot of Running"? En vanlig måte å beskrive doktoren. Run. Run for your life.

2 kommentarer:

  1. Åh Doctor Who er så elsk! Dette skal jeg definitivt sjekke ut :D

    SvarSlett
  2. Doctor Who er elsk, så absolutt sant. Og de er ganske så tøffe. Om du har sans for den tiende doktoren, vil du sannsynligvis finne en av bandmedlemmene ganske så artig, den godeste Liam/ Little Radge, som har et youtubeklipp om SANNHETEN OM DAVID TENNANT. Nyt.

    http://www.youtube.com/watch?v=WtHO7W4IGUA

    SvarSlett