onsdag 21. mai 2008

Dragvolls beboere

Ved bibliotekstrappen på Dragvoll i dag, et hvitt A4ark med påfølgende skrift:Lyst til å redde verden?
Eller er du interessert i ufoer?


Det var alt. Intet mer, ingen forklaring, ingen videre beskrivelse av linken mellom spørsmålene. Under sto det bare en epostadresse og et telefonnr, sånn i tilfelle du skulle kunne svare ja på et av spørsmålene. Jeg elsker dragvollinger.

20 kommentarer:

 1. Oi, dette hadde vore interessant frå ein pragmatisk synsstad! Hohoi, spanande! I røyndi tenkjer eg meir på Gløs enn Dragvoll når det er snakk um "ufoar", men der tok eg jaggu feil.

  SvarSlett
 2. Du har rett! En burde foreta en pragmatisk analyse, det kunne være ens forskningsarbeid et år! Egentlig hadde de hvite lappene som vanligvis henger på tavler generelt vært et spennende forskningstema, det er så en må skrive det ned bak øret en plass.

  Jeg trodde for øvrig også at Gløshaugen måtte være holdeplass for astrofysikere, men ved nærmere ettertanke kan jeg levende forestille meg at Dragvoll oppbevarer de litt mindre fagorienterte ufoentusiastene, dem som foretrekker å filosofere. Hvis en leter, finner en sikkert en "vilværeMulder"gruppe på fjesbok, gjerne tilknyttet for eksempel Hexagonmiljøet :)

  SvarSlett
 3. På Berg studentby bur det ein granne som er interessert i ufoar. Ein i riss som bur der er grannen hans att.
  Fleire kveldar ringjer ufo-mannen på hjå riss-mannen og spør om han er interessert i ufoar. Ein gong fekk han eit langt foredrag og hundrevis av ark med informasjon og bileteprov. Fantastisk.
  Ein gong det var tilskiping på NiMuser, råka eg på ein ufo-interessert på Elgseter bru. Han hadde sett fleire og ville take meg med ein plass eg òg kunne sjå dei. Dessutan var det dritbillege Sex Pistols-plater på Free Record Shop same kvelden, så han måtte springe.

  Eg likar ufo-folk.
  Sjølv Motherfucking Diva Queen, eller kva ho kallar seg for tida.

  SvarSlett
 4. Hvis du ser bort fra Silje sin merkelige norsklærer på videregående, har jeg aldri truffet noen ekte ufofolk. Jeg er litt nysgjerrig, kanskje jeg kan introduseres?

  Og noen må opplyse meg, hvem er denne divadronningen du nevnte?

  SvarSlett
 5. Kan det være denne damen han mener?
  http://no.wikipedia.org/wiki/Gry_Jannicke_Jarlum
  Håper du får en fin dag idag forresten! :)

  SvarSlett
 6. Eirin har peil!

  SvarSlett
 7. Du er tagga hjå meg! Kom og sjå!

  SvarSlett
 8. UFO-Noreg er ein fin stad å byrja om du vil treffa UFO-folk. Her i Midt-Noreg held dei til i Levanger. Og så sender dei ut gilde nyhendebrev eit par gonger i året.

  SvarSlett
 9. Svensk UFO- og paranormal side: http://www.soultravel.se/index.shtml

  Enjoy

  SvarSlett
 10. Takk, alle sammen! Ufoer er spennende, og menneskene som liker ufoer er enda bedre. Men kan noen forklare meg hvor det å redde verden passer inn i bildet?

  SvarSlett
 11. Det finn me sikkert ut av når The X-Files: I Want to Believe hev premiere i haust.

  SvarSlett
 12. Hvis jeg skal være kynisk, og det er jeg jo, så tipper jeg dette er en ensom vampyrs siste desperate forsøk på å finne en ny person han eller hun tror er en sjelevenn, men som bare er et nytt offer han eller hun kan suge energien ut av. Hm. Ja.

  SvarSlett
 13. Åh ja! X-filesfilmen! Den har alle svar jeg trenger. Jeg tror nesten at jeg gleder meg. Selv om jeg er en vantro.
  Det er bra du er kynisk, Sunniva. Sannsynligvis var det en vampyr, eller kanskje et romvesen, som skrev lappen - en "vilværeMulder"type. Du skal se jeg treffer vedkommende uten å vite det når "I want to believe!" kommer, det er bare å passe meg og være vantro på min hals. Vampyrer liker neppe vantro halser.

  SvarSlett
 14. Vil du høre noe kjekt???
  Jeg har fått nytt hus!!
  Og vet du hva? Det nye huset har gjesterom! Så nå forventes det at du kommer på besøk. Riktignok skal du få slippe gjesterommet. Men dog.
  Først kommer jeg likevel på besøk til deg. Eller du til meg. Eller til en gressplen et sted. Har hørt det er varmt i Bergen om dagen. Som i Polen. Her var det 26 grader i dag. Og jeg har sittet inne på biblioteket og lest om det mannlige kjønnsorgan. Gleder meg til tirsdag. Da er det over. Nei, det er en løgn. Har visst en eksamen til. Men det har nok de fleste av oss glemt. Eller valgt å overse. En av delene, i hvertfall.
  Men det blir sånn koselig lesing. 40 sider i en liten grønn bok, og de aller færreste har vel egentlig peiling på hva de er vi leser om.
  Og så skal jeg som sagt flytte ut av mitt nåværende hus, og inn i en bod.
  Nye, fine huset er virkelig et bevis på at det er innsiden som teller. For en styggere lavblokk har jeg aldri sett. Men insiden, insiden er fin! Riktignok har den hverken badekar eller oppvaskemaskin. Men det kan man leve uten. Og trenger jeg å si at det er ganske så nøyaktig ett minutts gange til den berømmelige sjokoladekafeen??

  Dette ble langt, og uten både mål og mening. Jaja. Klem på du

  SvarSlett
 15. Berre slik, heilt på sida: var namnet du tykte var so fint, i innlegget mitt, "Unn den djuptenkte"? Eller "djuphugde", som ho òg heiter i ei onnor umsetjing?

  SvarSlett
 16. Unn den djuptenkte! Stemmer! Jeg får lyst på en datter jeg kan gi det slengnavnet til, "den djuptenkte". Vakkert, vakkert.

  Tora, gratulerer! Og så ved sjokoladekafèen! Jeg kjenner det rykker i beina etter å reise til polen, og det, min kjære, er en sjelden forteelse. Nå skal det sies at jeg kommer på besøk til høsten, polske gjesterom eller ei, bare for å treffe deg. Men det kan vi jo diskutere nærmere når vi treffes snart. Jeg satser på at sommervarmen holder til dagen før St.Hans, og da rekker vi minst en dag i gresset før regnet setter inn!

  Hvordan ligger du an med monstereksamener og sånt tullball?

  SvarSlett
 17. Blæh. Anatomien var på tirsdag. Ekkel sak. Hva i huleste er hemibalism? Det tror jeg samtlige b-stok studenter lurer på... I hverfall.
  Biofysikk på mandag. Men den har ingen begynt å lese til enda. Manana, Manana.

  SvarSlett
 18. Hmmm...., ingen nye poster her på lenge. Er Engeline bortført i en ufo ? Eller er hun opptatt med å redde verden ? :-)

  SvarSlett
 19. Begge deler, og ingen deler. Jeg redder alltid verden, og om ikke det var en ufo direkte, så ligger vel trollmenn og enhjørninger ikke så langt ifra?

  Og stadig er det bare unnskyldninger. Jeg skrev liksom litt fra meg under eksamen, og nå lader jeg opp til en ny dose ord. De kommer snart, vær du trygg :)

  Og Tora, Tora. Hemibalism høres ut som en avart av kannibalisme, kanskje en spiser i seg sine egne hemninger elller noe? Kanskje en spiser alternative urter og gjennom dem kanaliserer en sine egne hemninger, hvorpå en fortærer seg selv i i overført betydning?
  Sånn blir en i hodet av å lese for mye Julia Kristeva. Dere skjønner hvorfor jeg føler behov for å lade opp før jeg begir meg ut i en ny omgang med ordleker :)

  SvarSlett
 20. Vel. Jeg har sjekket opp. Og ingen av dine glimrende forslag stemmer.
  Det er nemlig ufrivillige, aggressive bevegelser av armer og bein på grunn av lesion på subthalamus i hjernen.
  Jaja.. Så vet man det.

  SvarSlett