torsdag 11. oktober 2007

btw, it's nice weather

Prøver å laste ned "Lion King", som et resultat av et brått og overraskende ønske om å se Disneys beste film noensinne. Får bare opp denne feilmeldingen:

Moving some stuff, database is in use for backups, soon back again.. Btw, it's nice weather outside I think.


Er ikke Utorrent den herligste, ulovlige nedlastningssiden noensinne? Vedkommende tar dessverre feil, det er virkelig ikke vakkert vær utenfor, men etter en sånn søt gladmelding kjennes det nesten sånn ut likevel. Det gjør ikke en gang noe at meldingen betyr at siden ikke virker for en stund.

4 kommentarer:

 1. jaja, d får trøste deg med at du forstår feilmeldingen... Her er de på polsk og eneste jeg ser er konsonanter...
  Jaja, sjarmerende var den i hvertfall.
  Ellers alt vel i bartebyen?

  SvarSlett
 2. Alt vel i bartebyen. Endelig frisk igjen, etter tre uker i hysteriske hostekuler - det betyr at det nye og bedre livet må fortsettes.

  Hvordan er det i Polen? Bortsett fra alle konsonantene, og den fantastiske sjokoladedrømmen?

  SvarSlett
 3. Huff, huff. Ikke kjekt med hostekuler. Mine var korte og ble raskt kurert med morfinsaften. Herlige saker :)
  Men kjekt å høre at du er på bena igjen!
  Alt vel i Polen. Datt tilfeldig innom en sværanses minnemarkering om pave Cassi-ettellerannet, som var pave fra år 217-222. Ti minutter sammenhegnende bønn x2, munker som slukte ild og konsert med en fin og noe hysterisk blanding av ompa-ompa, tekno, metal og reggae. Må oppleves- umulig å beskrive.

  Med andre ord- Polen er Polen...

  SvarSlett
 4. Jeg har fått beskrevet at Japan er sprøtt og at japanere er gale, men jeg tror de har sett feil på kartet. Om noen er gale, må det være polakkene. Pave ettellerannet fra tohundretallet? Så ille er ikke en gang mamma!

  SvarSlett