tirsdag 27. februar 2007

nye perspektiv

vel hjemme, og eksamenspresset er begynt. For dem som har savnet skribleriene mine, jeg har ikke hatt internett å bruke - og da blir det gjerne skrivetørke med. Nå er jeg altså hjemme igjen, og med meg har jeg helt nye filmerfaringer. Mr. R. Rodriguez har åpenbart enda et perspektiv av Tarantino, mexikansk mat og Antonio Banderas. Og jeg har lest ferdig Hunter S. Thompsons Fear and Loathing In Las Vegas, noe som etterlot hodet mitt ganske forvirret og ikke lite imponert. For å oppsummere mitt Bergensbesøk vil jeg gjerne sitere nettopp sistnevnte bok,

"this is not a good town for psychedelic drugs. Reality itself is too twisted. "

Ikke at jeg har brukt psykedelisk dop. Det er jo tross alt ikke nødvendig. Her i Trondheim er kanskje saken en annen, særlig med eksamen nærmende med skumle museskritt på mange mil. Jeg advarer derfor mine lesere, jeg vil nok fokusere min tid på russisk formalisme og engelsk nykritikk, fremfor meningsløse skriblerier her en ukes tid fremover. Dere tilgir meg nok hvis jeg står på eksamen.

4 kommentarer:

 1. ernabeck@start.no4. mars 2007 kl. 04:07

  Hei !

  Klok og fin blogging.

  Lykke til !

  Klem fra Erna

  SvarSlett
 2. Takker, både for ros og lykkeønskninger:)

  Skal nok holde dere alle oppdatert. eksamen er på tirsdag, og uansett hvordan det går skal jeg være veldig glad når det er overstått og det er tre måneder til neste gang.

  hvordan står til med deg om dagen? hører du prøver å legge sommerplaner med mamma?

  SvarSlett
 3. Erna!

  Du skulle hjelpe oss i kjelleren

  men du kom aldri

  Hoha!

  Det blir bare mer på meg det,

  oppussing er kjempegøy!

  Jippi!

  SvarSlett
 4. :-) Blogger er en morsom oppfinnelse ! Her i bloggen og kommentarene skifter det raskt fra Ellinors psykedeliske opplevelser via sommerplaner til oppussing !

  Ja, sorry Kristian, jeg maktet ikke oppussingen. Du er ung og sprek, jeg gammel og skrøpelig med utmattelsessyndrom, så jeg håper du tilgir meg. Ville så gjerne hjelpe, men hadde ikke krefter. Ga et lite bidrag til Annelines oppussingskasse i stedet. Kjøpte meg avlat, som så ofte ellers. Er så mange gode saker i verden som jeg ikke har krefter til å engasjere meg litt i, enklere å gi litt penger til de gode formålene..

  Og Ellinor (har du "stjålet "Engeline-navnet fra mamma forresten ? :-) ) : gratulerer med fint eksamensresultat ! Du er så flink !

  Klem fra erna

  PS Hva er mail-adressen din ? Kan sende den til min ernabeck@start.no adresse

  SvarSlett