søndag 9. januar 2011

Odd

I natt drømte jeg at noen kastet alle mine oddesokker uten min velsignelse. Jeg våknet med en ubestemmelig uro.

6 kommentarer:

 1. Oddesokkar! Haha! Eg vonar alt var som det skulle då du sjekka stoda.

  SvarSlett
 2. Jadajada! Som allerede sagt i fjestilfjessituasjon: jeg har tre par! (Og jeg skal skaffe meg ni til. Samt et par til deg, tror jeg - for jeg skylder deg minst ett par som ikke lenger er et par.)

  Gullhjerte: jeg har fremdeles flertall oddesokker, og jeg nyter dem - de lever på lånt tid. Jeg har lovet Silje å skaffe meg ti par oddesokker før april.

  SvarSlett
 3. Finnes noen kjedelige mennesker som bare kjøper like sokker, 20 - 30 par av gangen, for å unngå odde sokker. Bra du ikke er en av dem ! :-)

  SvarSlett
 4. Men jeg skal jo bli en sånn! Jeg har lovet Silje, og jeg er allerede halvveis - hører du det, Silje? I går kjøpte jeg par seks. (fem hvis du ikke regner med det paret jeg fikk til jul, men sju hvis du regner med både det og paret jeg kjøpte FØR jul. Fem, så har jeg noe å strekke meg etter.)

  SvarSlett
 5. Du har rett, Erna - det er fryktelig kjedelig. Jeg har isteden gått for konseptet "sorteringsvennlige sokker", der hvert sokkepar har et så psykedelisk mønster at det å finne partnersokken blir en lek. Å ha en haug sokker i nesten samme fargetone og nesten samme størrelse, og så måtte sortere dem - det er fælt!

  At Ellinor skal skaffe seg ti parsokker, er selvsagt en sannhet med modifikasjoner. Hun kommer til å skaffe ti par, men sjelden vil begge sokkene i paret være på føttene samtidig. En sårt trengt fornyelse av sokkeskuffen vil det nok likevel bli. ;-)

  SvarSlett