mandag 1. november 2010

haunting the heartJeg har aldri helt klart å definere hvorfor dette er en favoritt. Den mangler både strykere og de beste koringene, og selv om gitaren er herlig munter er temaet i grenselandet til en klisje, "I thought it was for real, babies, rings and fools kneeling"? Nesten.
Nå skal det sies at han er dårlig på dette med klisjeer, han ender alltid opp med å gjøre det bra likevel. Og temaet til tross, det kan ha sammenheng med sangteksten at jeg liker sangen så godt, for den er så utrolig visuell. Hør på tittelen! Another Sunny Day. Dessuten, når jeg var liten hadde jeg togsett på loftet, og på søndager kan en faktisk høre kirkeklokker utenfor.

Og så var denne videoen så fin. Jeg liker Belle and Sebastianfans.

4 kommentarer:

 1. Så fin, så trist. Eg liker at du skriv så mykje om Belle & Sebastian på bloggen din. Kjøpte det siste albumet til S då han var her, og høyrte igjennom det fleire gonger. Ordentleg fint, var det.

  SvarSlett
 2. Så fint! S fint at du liker at jeg blogger B&S, for det er ellers noe jeg gjør utelukkende for meg selv, når jeg vil vise omverdenen noe jeg synes er pent. Det er bra det finnes nytteverdi i mitt fanmonsteri for flere enn meg!

  Og ja! Hvilket album? Write about Love eller God Help the Girl? De er begge kjempefine, med sånne små øyeblikk som gjør meg litt matt i magen. Mmmm.

  SvarSlett
 3. Write about Love - det kom ut omtrent den veka, om eg ikkje tek feil (endå ein ting eg fekk ut av fanmonsteriet ditt, så berre hald fram, eg scorar på det).

  SvarSlett
 4. Ah. Write about love. Jeg skal vedde på at du liker Norah Jonesduetten. Og mine små drypp får faktisk konsekvenser? Du gjør dagen min, skal jeg si deg. Og jeg lover deg mer, for jeg kommer ikke til å kunne holde meg.

  SvarSlett