tirsdag 9. september 2008

det sentimentale innlegget

Hvis nå jorden går under i morgen, kommer det til å være noen ting jeg er trist for at jeg aldri fikk gjort, og noen ting jeg er glad for at jeg fikk oppleve. Og fordi klokken er halv fem om natten og det forrige innlegget var så useriøst, lar jeg dette innlegget bli kortfattet og sentimentalt.

De tingene jeg skal gjøre i morgen, hvis jeg får tid og jorden består:

1. Ringe en gammel kjærlighet som jeg har tenkt på de siste dagene.

2. Lese i en gammel klassiker jeg aldri har lest før.

3. Skrive videre på en tekst om et fjell og en episk romanse.

4. Drikke et helt glass med tolvårig, fantastisk Lagavulin.

5. Fortelle min beste venninne enda en gang hvor veldig, veldig glad jeg er i henne.

----

De tingene jeg er glad for? De tingene i mitt liv som jeg er mest takknemlig for, de tingene jeg betrakter som gaver og velsignelser? ( Dette blir i prioritert rekkefølge)

1. Jeg er glad for at jeg fikk oppleve det vidunderet dypt og inderlig vennskap er.

2. Jeg er glad for at jeg fikk lov til å bli storesøster.

3. Jeg er glad jeg fikk studere litteratur.

4. Jeg er glad for at jeg fikk bety noe banebrytende for et annet menneske.

5. Jeg er glad for at jeg går under med et storslagent smell. Jeg kunne tross alt ikke forlatt verden på noe annet vis.

9 kommentarer:

 1. Ja i helsike. Good to know you, liksom.

  SvarSlett
 2. Ikke sant?
  nå gikk ikke jorden under denne gangen heller, da. Vi får ta det opp igjen i 2012 - 13. Da er neste armageddon/apokalypse/profittratens endelige fallende tendens skrevet opp på timeplanen, skal en tro både tusenårgamle indianere og moderne maoister. Jeg liker dem begge.

  SvarSlett
 3. Ja. Då har eg kanskje fått lønn i tide også.

  SvarSlett
 4. Kanskje det. Ellers må du streike, synes jeg. Streik i tide, må vite! There's power in a union and a' that.

  SvarSlett
 5. Eg gler meg. Det fins ikkje betre grunn til å ha det fint enn at verda kan gå under.

  SvarSlett
 6. Hadde vore jævlig greitt å ha fått lønn idag, det må eg sei!

  SvarSlett
 7. Åj. Du hadde ikke planlagt at jorden skulle bestå, forstår jeg? Fryd deg med at pengeløs onsdag, som er nesten det mest trøstesløse som finnes, er over. I dens sted kommer torsdag med en god mulighet for lønning, og da! Da er det billig øl på bergenske utesteder (var i hvert fall det før?), snart helg og jorden består fremdeles

  BEklager hvis jeg blir overmåte positiv her, det er en reaksjon på jordens bestående materie. Silje, du har rett. Jordens undergang forenklet verden betraktelig, om enn bare for en dag. Det gjorde det veldig befriende enkelt å ha det kjempefint. Jorden skulle gå under, og det gjorde at jeg fikk det fint en hel kveld. Jorden gikk ikke under likevel, og vi fikk en fin dag til. Og i morgen får vi kanskje lønn, og da! Da har vi alle hatt potensiale til tre fine dager i strekk. Det er ny rekord, det. Og alt på grunn av gale forskere i Sveits.

  SvarSlett
 8. Å! Men eg er på ei bølgje av gode dager! Sidan laurdag har kvar dag vore god. Laurdag veit du jo alt om, søndag var slik ein fin filmkveld (med filmer som krølla tærne på meg), måndag var det ein som helsa på meg på biblioteket og Wall-E på kino, tysdag skulle verda gå under, i går var det spanande Samfundsmøtedag og kviss på Pias etterpå og i dag er det jaggu duka for Bolla og lilleband! Det er så gæli ny rekord. Og la meg telle no: du var/er der på fem av seks. Skal sjå det er du som bring meg lukke.

  SvarSlett
 9. Jeg tror snarere du tiltrekker deg lykke, en nordisk versjon av karma. Jeg er bare overrasket over at det har tatt så lang tid før skjebnen oppdaget hvor god karma du faktisk har!

  SvarSlett