torsdag 7. oktober 2010

Gutters perspektiv på ting


Vel. Når jeg sier at gutter ikke snakker om bulimi på dodørene er det ikke helt sant. Bulimi som tema har bare litt andre konnotasjoner, for her er det ikke snakk om hjertefølte, smertefulle betroelser og solidarisk oppstøtte, her er det snakk om at mannen med jåen er en bulemiinfisert bonde!
Det har selvsagt ikke fått stå alene. Noen har, i rettferdig harme, informert om at bulemi slett ikke er en infeksjon, mens andre har festet seg ved rettskrivingen - bulemi skrives vitterlig buLImi. Jå, derimot, har fått stå, skjønt det vitterlig skrives Ljå.

5 kommentarer:

 1. Sånn apropos dodørspoesi, noe av det morsomste jeg har lest av wc-graffiti var noe som stod skrevet med bitteliten skrift på innsiden, helt nederst på en dodør:
  "Se opp for limbodansere!"

  SvarSlett
 2. Eller lage? :)
  Og siden vi er i anekdotehjørnet ikveld:
  En gang et bad skulle pusses opp en gang for lenge siden, fikk vi lov i flere måneder i strekk å gå løs der inne med sort sprittusj. I tillegg hadde vi tilgjengelig flere bøker med morograffiti, og løp i skytteltrafikk frem og tilbake. Anbefales hvis man ender opp et sted med grusomme fasiliteter som likevel skal under kniven! :)

  SvarSlett
 3. Jeg har egentlig tenkt at hvis jeg skal skaffe meg et eget sted en gang, som jeg faktisk "eier", så skal jeg ha sånne områder. Jeg var på hybel en gang der noen hadde et bord som var til å skrive på. De hadde konkludert med at en tross alt hadde fester der folk skrev i fylla, så hvorfor ikke legalisere det? Sånn skal det bli hos meg, tror jeg. Jeg skal legalisere innendørs grafitti.

  SvarSlett